پروژه کارآفرینی نان
پروژه کارآفرینی نان در 35 صفحه ورد قابل ویرایش |
![]() |
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 33 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
پروژه کارآفرینی نان در 35 صفحه ورد قابل ویرایش
فصل اول :
هدف کلی :
اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان میگردد .
هدف جزیی :
- 1. اشتغال زایی
- 2. سود آوری
- 3. اراعة یک کار مولد
- 4. کاهش ضایعات نان
- 5. افزایش کیفیت تولید
- 6. شکوفایی اقتصادی
- 7. رضایت مردم از نانهای فانتزی
ضرورت تحقیق :
نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص میدهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم میباشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوایها و خرید و استفادة نانها برای مردم میباشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این مادة غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صفهای تولانی نانوایی ها باعث میشود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نانهای تئوری و سنتی بیشتر رایج گشتهاست . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نانهای دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .
1)مقدمه :
نان اصلی ترین غذای صفرة خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیبهای زیاد . در تولید گندم در تهیة آرد ، نحوة پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین مادة غذایی نردم ما محسوب میشود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی میشود و سالانه میلیونها تومان هزینة اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته میشود .
3 ) نمک طعام :
این ماده در تهیة نان جهت خوش طعم کردن بیشتر محصولات صنایع پخت به کار میرود و نخش تایین کننده در تکنولوژی داشته به طوری که ویژگیهای خمیر و نان را تغییر داده و میکرو ارگانسیمها را تحت تاثیر قرار میدهد . همچنین روی بافت و رنگ نان اثر میگذارد . ذرات نمک بایستی ریز و بهداشتی ، آری از هرنوع آلودگی و قابلیت حل شدن آن در آب بسیار سهل باشد . حداکثر مقدار مورد مجاز 5/2% میباشد .نمک را در اب حل نموده سپس به آرد اضافه مینمایند .
نقش نمک طعام 1) نمک طعام روی تورمو حلالیت اجزا تشکیل دهندة آرد اثر کرده و در غلظت بالا تروتئین را تحت تاثیر قرار میدهد .
2 – آردهای تیره و دارای سبوس بیشتر به علت دارا بودن میزان اصلاح زیاد . نیاز کمتری دارند .
4 ) شکر و مواد شیرین کننده :
شکر به منظور شیرین کردن خمیر کیک و شیرینیها به کار میرود و باعث خوش طعم کردن و مطلوب شدن آنها شده و رنگ پوستة نان را قهوهای یا طلائی نموده . و خلل و فرج نان را نیز یکنواخت تزژر میکند . حداکثر مقدار مصرف استاندار 40/0 میباشد .
5 ) مواد چربی :
چربیهای هیدروژن یا مارگارین ، روغنهای مایع و یا کرة مخصوص
صنایع پخت نان میباشد . حداکثر مقدار مجاز مورد مصرف 40/0 میباشد . افزودن این مقدار باعث بهبود کیفیت همیز و نان حاصله شده و افزودن بیش از 20/0 مانع تشکیل کلوتن و پاره شدن آن میگردد .