پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی در 29 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی

پروژه کارافرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
طرح توجیهی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
دانلود پروژه کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
دانلود کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
طرح توجیه فنی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
توجیه اقتصادی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی
کارگاه
 تولید
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 411 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی در 29 صفحه ورد قابل ویرایش

مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3

 

فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 5

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 6

فرم تیغه ها.................................................................................................................................................................. 6

ابعاد تیغه ها................................................................................................................................................................. 6

وزن تیغه ها................................................................................................................................................................. 6

جنس تیغه ها............................................................................................................................................................... 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 8

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 9

1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 9

2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10

تعریف:...................................................................................................................................................................... 11

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12

 

فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14

بازدید از کارخانه  تولید کارد با دسته تزریقی......................................................................................................... 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ).................................................................................... 16

 

فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 17

جدول 1  واحدهای تولید کننده انواع کارد با دسته تزریقی - عدد....................................................................... 18

جدول 2 طرح های در دست اجرای کارد با دسته تزریقی - عدد......................................................................... 18

جدول 3 میزان واردات کارد و چاقو و یا تیغه های برنده با دندانه یا بدون دندانه – هزار عدد.......................... 19

جدول 4 روند مصرف کارد با دسته تزریقی – هزار عدد....................................................................................... 19

نمودار  روند مصرف کارد با دسته تزریقی – هزار عدد......................................................................................... 20

جدول 5 میزان صادارت کارد و چاقو و یا تیغه های برنده با دندانه یا بدون دندانه – هزار عدد........................ 20

جدول 6  نتیجه گیری بازار داخلی کارد با دسته تزریقی – هزار عدد.................................................................. 21

جدول 7  هزینه خرید زمین – میلیون ریال............................................................................................................ 22

جدول 8  هزینه های محوطه سازی......................................................................................................................... 22

جدول 9  هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی..................................................................... 22

جدول 10 هزینه تاسیسات...................................................................................................................................... 23

جدول 11 هزینه لوازم اداری و وسائل نقلیه........................................................................................................... 23

جدول 12  هزینه های قبل از بهره برداری............................................................................................................. 24

جدول 13 هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات................................................................................................... 24

جدول 14 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت....................................................................................................... 25

جدول 15  هزینه مواد اولیه مورد نیاز.................................................................................................................... 25

جدول 16 نیروی انسانی مورد نیاز......................................................................................................................... 26

جدول 17 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز.................................................................................................. 27

جدول 18 نتیجه گیری بازار داخلی کارد با دسته تزریقی – هزار عدد................................................................. 27

 

فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 28

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 29

 

 

 

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کارد با دسته تزریقی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

1- 1 مقدمه :

محصول مورد نظر در این طرح انواع کادر با دسته تزریقی می باشد . این نوع کادر از دو قسمت (دسته) و (تیغه) تشکیل می گردد . دسته از جنس مواد پلاستیکی بوده و تیغه آن فولادی می باشد .

 

فرم تیغه ها

تیغه ها می توانند صاف ، دندانه دار و یا ترکیبی از این دو باشند . شماره های نوشته شده بر روی تیغه ها نشان دهنده فاصله دو دندانه بر حسب میلیمتر می باشد .

 

ابعاد تیغه ها

طول تیغه ها در فاصله 25- 6 سانتیمتر ، عرض آن ها 7- 2/1 میلیمتر می باشد .

 

وزن تیغه ها

وزن تیغه ها برای کاردهای کوچک 8-3 گرم ، برای کاردهای متوسط 35-25 گرم و برای کاردهای بزرگ 70-50 گرم می باشد .

 

 

 

جنس تیغه ها

تیغه ها در دو نوع  "آبکاری شده" و "آبکاری نشده" تولید می شوند . کاردهایی که لبه برنده دارند بایستی از فولاد قابل آبکاری تولید شوند .

طبق اطلاعات اخذ شده از وزارت صنایع و معادن (معاونت توسعه صنعتی دفتر آمار و اطلاع رسانی) کد آیسیک انواع کارد آشپزخانه 28931134 می باشد .

 

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کارد با دسته تزریقی

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 29  نفر میباشد.

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر می گردد .

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه  تولید کارد با دسته تزریقی

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کارد با دسته تزریقی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کارد با دسته تزریقی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کارد با دسته تزریقی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک


پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک در 48 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک

پروژه کارافرینی کارگاه تولید کانی تالک
طرح توجیهی کارگاه تولید کانی تالک
کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک
دانلود پروژه کارگاه تولید کانی تالک
دانلود کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک
طرح توجیه فنی کارگاه تولید کانی تالک
توجیه اقتصادی کارگاه تولید کانی تالک
کارگاه
 تولید
 کانی تالک
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 699 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 48

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک در 48 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه 

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

کلیات.......................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 7

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8

نام و کاربرد محصول.................................................................................................................................................. 8

طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 8

با توجه به مصرف و انواع گسترده این محصول طبقه بندی های مختلفی وجود دارد که مهمترین این طبقه بندیها عبارتند از:      8

مشخصات فنی محصول............................................................................................................................................. 9

مشخصات فنی انواع تالک:......................................................................................................................................... 9

- نوع اول :.................................................................................................................................................................. 9

- نوع دوم :.................................................................................................................................................................. 9

نوع سوم :.................................................................................................................................................................... 9

بسته بندی محصول.................................................................................................................................................. 10

شماره تعرفه گمرکی محصول.................................................................................................................................. 10

استاندارد محصول.................................................................................................................................................... 10

کالاهای قابل جانشین............................................................................................................................................... 13

بررسی بازار و قیمت فروش.................................................................................................................................... 13

بررسی روند تولید.................................................................................................................................................... 14

بررسی روند مصرف................................................................................................................................................ 14

بررسی قیمت فروش محصول مشابه....................................................................................................................... 15

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:     15

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 16

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 16

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس......................................... 17

1-   اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 17

2-   اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 17

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 17

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 18

تعریف:...................................................................................................................................................................... 18

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 18

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 19

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 20

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 20

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 21

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :................................................................................................. 21

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 22

نیروی تولید:............................................................................................................................................................. 22

نیروی غیر تولید :..................................................................................................................................................... 22

مطالعات فنی :.......................................................................................................................................................... 22

معرفی روش های مختلف تولید.............................................................................................................................. 24

تشریح فرایند تولید منتخب...................................................................................................................................... 24

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت.............................................................................................. 26

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................ 26

کنترل کیفیت مواد اولیه............................................................................................................................................ 27

کنترل حین تولید...................................................................................................................................................... 28

کنترل نهایی.............................................................................................................................................................. 28

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد............................................................................................... 28

نقشۀ استقرار ماشین آلات....................................................................................................................................... 30

نقشه استقرار ماشین آلات طرح :............................................................................................................................ 30

نقشۀ جریان مواد...................................................................................................................................................... 31

نقشه جانمایی ساختمانها.......................................................................................................................................... 32

فصل سوم................................................................................................................................................................. 33

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 33

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 34

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 34

هزینه زمین - هزینه محوطه سازی - هزینه ساختمان سازی :................................................................................ 35

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 36

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 37

وسایل اداری و خدماتی........................................................................................................................................... 37

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی...................................................................................................... 38

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 38

مجموع هزینه سرمایه گذاری ثابت :........................................................................................................................ 39

برنامه تولید سالانه :.................................................................................................................................................. 39

مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی :.......................................................................................................................... 40

هزینه تامین انواع انرژی :......................................................................................................................................... 40

هزینه خدمات نیروی انسانی................................................................................................................................... 41

مجموع اقلام سرمایه در گردش:.............................................................................................................................. 41

کل سرمایه گذاری :.................................................................................................................................................. 42

هزینه های تولید :..................................................................................................................................................... 42

هزینه های ثابت :...................................................................................................................................................... 43

هزینه های متغییر :................................................................................................................................................... 43

قیمت تمام شده محصول :....................................................................................................................................... 44

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 45

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 45

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 46

 


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کانی تالک پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم  است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی ( نامگذاری بروکسل ) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

تالک، سنگ صابون یا استاتیت از زمانهای پیش از تاریخ به عنوان مواد خام استفاده شده است. قالب های کنده کاری شده از سنگ صابون در عصر برنج و اوایل عصر آهن برای ریخته گری سلاحها و ابزار مورد استفاده قرار می گرفتند. در فرهنگهای مدیترانه ای دوران کلاسیک، کنده کاریهای سنگی از سنگ صابون ساخته شدند و تالک برای مداوای زخمها و در تولید پودرهای آرایشی استفاده می شد. در روم قدیم، زنان از مقادیر زیادی پودر و روژ استفاده می کردند. لغت قدیمی عربی تالک که به طبیعت روغنی این ماده اشاره دارد، این نام را به این ماده داده است. در 1550 ، کاترین دو مدی سی آن را به شکل تالک پودر شده و رنگ آمیزی شده توسط افزودن رنگدانه ها برای آرایش صورت رواج داد.

مواد خامی که از معدن استخراج می شوند، عموماً به صورت سنگ می با شند و به طور مستقیم نمی توان در صنایع از آن استفاده کرد . این محدودیت بدین دلیل وجود دارد که عملاً حجم زیاد سنگ ها کارآیی را به شدت کاهش داده و گاهی اوقات به عدم کارآیی منجر می شود . بنابراین سنگهای معدنی باید به صورت پودر درآید. به دلیل اینکه این پودرها محد وده بسیار وسیعی را شامل می گردند، موادی مانند باریت، بنتونیت، کربنات کلسیم، اکسید آهن، تالک، کائولن، فلدسپات، میکا، سیلیس، دولومیت، اکسید منگنز، فلورین و ... را می توان در چنین واحدهایی به پودر تبدیل نمود . در این طرح به طور خاص فرآوری سنگ معدن تالک و تبدیل آن به پودر تالک مد نظر می باشد.

 

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولیدکانی تالک

 

محل اجرا :

 

 

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

 

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 23 نفر میباشد .

 

بررسی بازار و قیمت فروش

بررسی امکانات فروش برای محصول تولید شده در هر واحد جدید صنعتی می تواند عامل بسیار موثری در ارزیابی موقعیت اقتصادی و آینده این گونه واحدها باشد. در این ارتباط با در نظر گرفتن ویژگیهای خاص هر صنعت، وضعیت تولیدات داخلی و میزان مصارف و نیازهای داخلی (بر مبنای ان واع کاربرد محصول ) مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد و با تعیین میزان کمبود تولید داخلی محصول، باید سهم قابل کسب بازار برای واحدهای جدید ارزیابی گردد.

از سوی دیگر ویژگیهای خاص هر صنعت، ممکن است امکانات ویژه ای را برای فروش و بازاریابی محصولات آن فراهم آورد که در هر مورد باید به طور جداگانه مورد بررسی قرار گیرد. در این قسمت مسائل فوق الذکر در ارتباط با امکانات فروش محصول جهت ارزیابی نهایی شاخصهای اقتصادی واحد مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و قیمت فروش محصول مشابه بر مبنای نرخهای رسمی بازار ارائه خواهد گردید.

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کانی تالک

تحقیق آب پنیر

تحقیق آب پنیر

تحقیق آب پنیر

دانلود تحقیق آب پنیر

تحقیق آب پنیر
آب پنیر
پروژه آب پنیر
بررسی آب پنیر
تحقیق آب پنیر
پروژه آب پنیر
مقاله آب پنیر
دسته بندی پژوهش ها
فرمت فایل doc
حجم فایل 56 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 64

تحقیق آب پنیر

مقدمه

تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشک آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود».

در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالیکه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.

کل ماده جامد آب پنیر معمولا بین 5/6-6 % و BOD آن 32000 یا بیشتر می‌باشد. ترکیبات آب پنیر در جدول زیر آمده است:

بز و گوسفند تقریبا 5000 سال پیش از میلاد در بین النهرین اهلی شده اند و از همان زمان دلمه شیر بصورت غذای اصلی استان در آمده پس آب پنیر را در دیگ‌های مسی می‌جوشاندند و از آن یک ماده جامد بدست آمد. این هنر هنوز هم در مناطقی از جهان که چادرنشینان زندگی می‌کنند رواج دارد.

جوانان و سالخوردگان، در مناطقی که آب پنیر به وفور یافت می‌شد از حمام آب پنیر به منظور برطرف کردن چین و چروک‌ها و نرم کردن پوست بطور یکسان لذت می‌بردند. با وجود این بشر آب پنیر را بعنوان یک عامل نشاط بخش تلقی نمی‌کرد بلکه جنبه‌های درمانی هم داشت. استفاده از آب پنیر بصورت کامل در تغذیه انسان به خصوص به منظور درمان بیماریهای مختلف به یونانیان باستان نسبت داده می‌شود. بقراط در سال 460 قبل از میلاد مسیح از آب پنیر برای درمان بیمارهای مختلف توسط پزشکان تجویز شده است. در اواسط قرن 19 با تاسیس بیش از 400 محل عرضه آب پنیر در غرب اروپا در مان با آب پنیر به سطح وسیعی گسترش پیدا کرده است. طی دهه 1940 در اروپای مرکزی با تجویز خوراکی آب پنیر حداکثر 150 گرم در روز به درمان سوء‌هاضمه ، اورمی، نقرس، بیماری کبد و کم خونی و سل مبادرت می‌ورزیدند.

در حال حاضر تکنولوژی به سمتی پیش می‌رود که آب پنیر را برای ساخت انواع محصولات جدید و با جایگزینی آن با ترکیبات گران قیمت مورد استفاده قرار می‌دهند. در  عصر حاضر آب پنیر بطور مستقیم و بعنوان یک غذا کمتر مصرف می‌گردد در حالیکه آب پنیر سیال سرشار از مواد غذایی است و در آن تقریبا 52 درصد مواد غذایی شیرکامل بکار رفته برای تهیه پنیر و 73 درصد مواد غذایی شیر پس چرخ وجود دارد. ولی علی رغم این همه مواد غذایی موجود در آب پنیر و تعادل متناسب آنها مسئله پر هزینه نگهداری و گاه خنثی کردن آب پنیر است. آب پنیر باید به محض جمع آوری در اولین فرصت ممکنه تحت فرایند قرار گیرد. زیرا ترکیبات و دمای آن شرایط مناسب رشد و تکثیر سریع باکتریها را فراهم می‌آورد. در صورت عدم انجام عملیات حرارتی باید آن را به سرعت تا دمای تقریبا 5 درجه سانتی گراد خنک نمود، سرما باعث توقف رشد باکتریها می‌گردد.

در نمودار 1-1 نمونه ای از کاربردهای آب پنیر را مشاهده می‌کنید.

 نمودار 2-1 فرایندهای قابل انجام بر روی آب پنیر را نشان می‌دهد.


انواع آب پنیر

برحسب اینکه شیر از چه دامی‌بدست می‌اید، چه نوع پنیری تولید شود و تغییرات فرایند چگونه باشد طبقه بندی‌های گوناگونی از آب پنیر بدست خواهد آمد که یک نوع آن مبتنی بر قدرت اسیدی آب پنیر به شرح زیر می‌باشد:

آب پنیر شیرین

با قدرت اسیدی قابل تیتر کردن 2/0-1/0 برحسب اسید لاکتیک و pH برابر 8/5 تا 6/6 می‌باشد. این آب پنیر در واقع از پنیرهایی که توسط آنزیم مابه پنیر ( رنت) منعقد شده اند بدست می‌آید و معمولا pH آن بالاتر از 5 بوده و مقدار کلسیم موجود در آن ناچیز می‌باشد.

آب پنیر اسیدی متوسط:

 با قدرت اسیدی قابل تیتر کردن برابر 4/0-2/ 0و PH برابر 5 تا 8/5

آب پنیر اسیدی:

با قدرت اسیدی قابل تیتر کردن برابر 4/  0تا 6/0 و PH برابر 4 تا 5

آب پنیر اسیدی که در فرایند رسوب دادن کازئین بکمک اسید لاکتیک، کلریدریک و سولفوریک حاصل می‌شود، اثرات مهم و تعیین کننده ای بر روی حلالیت ترکیبات معدنی در آب پنیر دارد.

هر نوع پنیر نوع ویژه ای آب پنیر با قدرت اسیدی معین و pH مشخص تولید می‌کند به جدول 1-2 انواعی از آب پنیرهای بدست آمده از پنیر‌های مختلف مانند چدار، امانال، گرویر، ادام و گورا با یکدیگر مقایسه شده اند و مشخص می‌شود که در آب پنیر شان فقط مقدار کمی‌اسید وجود دارد مگر آنکه آب پنیر حاصل از آنها بطور نامطلوبی حمل یاانبار شود. ولی در مورد سایر پنیر‌های مایع پنیری مانند کامبرت و Picled White نسبتا مقدار اسید آب پنیر شان بالاست. عصاره مایه پنیر کازئین آب پنیری تولید می‌کند که اصولا عاری از اسیدلاکتیک توسعه یافته است. آب پنیر اسیدی سیال بدست آمده از پنیر کاتیج بعنوان یک منبع غذایی برای انسان کمتر پذیرفته شده است. زیرا اسید لاکتیک آن بالا و خشک کردن آن نیز با مشکلاتی همراه است.

ترکیب و ماهیت انواع آب پنیر

پودر آب پنیر استاندارد، سرشار از لاکتوز، پروتئین کل و مواد معدنی است. در مقایسه با پودر حاصل از آب پنیر شیرین پودر بدست آمده از آب پنیر اسیدی دارای لستین کمتر ولی اسید لاکتیک، فسفر، کلسیم، روی، آهن، و مس بیشتری است. کوشش‌های زیادی شده است که بکمک NaoH اسید لاکتیک را در پور آب پنیر اسیدی خنثی سازند اما این کار توصیه نمی‌شود زیرا پر هزینه است و مقادیر زیادی یون سدیم را در زنجیره غذایی وارد می‌کند. مثلا خنثی کردن بخشی از آب پنیر اسیدی با NaoH و رساندن pH آن به 2/5 باعث می‌شود که سطح سدیم در محصول به میزان 55% بیشتر از یک پودر خنثی نشده به میزان 100% بیشتر از پودر شیر پس چرخ برسد. همچنین خصوصیات عامل اسیدی و رایحه آن با NaoH بطور معکوس تغییر پیدا می‌کند. اگر مراقبتهای قبلی و خشک کردن آب پنیر به شکل مناسب انجام شود نیاز به خنثی کردن آب پنیر غلیظ شده از بین می‌رود.

آمینواسیدهای آزاد و پپتیدهای قابل حل، در سطح قابل توجهی در پودر آب پنیر وجود دارند و میزان آنها در پورد آب پنیر اسیدی بیشتر است ( جدول 2-2) این گونه ترکیبات نیتروژنی غیر پروتئینی از شیر کازئین، پروتئین قابل حل عصاره مایه پنیر و یاخته‌های میکروبی مشتق می‌گردند و به آب پنیر سیال وارد می‌شوند و تأثیر بالقوه و مهمی‌بر رایحه و سودمندی محصول دارند.

فهرست مطالب

مقدمه. 1

انواع آب پنیر. 6

آب پنیر شیرین.. 6

آب پنیر اسیدی متوسط: 6

آب پنیر اسیدی: 6

ترکیب و ماهیت انواع آب پنیر. 7

پروتئین‌های آب پنیر. 9

فوائد پروتئین‌های آب پنیر. 11

مصارف پروتئین‌های آب پنیر. 14

روشهای حذف و بکارگیری آب پنیر. 16

کاربردهای آب پنیر. 19

1- تهیه لاکتوز از آب پنیر. 20

مراحل فرایند. 20

ب) جدا سازی لاکتوز: 22

ج) خشک کردن: 23

2) کاربرد آب پنیر در اسید لاکتیک... 24

تولید اسید لاکتیک از آب پنیر: 25

خلاصه فرآیند. 26

3- کاربرد پودر آب پنیر در بستنی.. 27

4) تهیه پروتئین تک یاخته. 29

خواص تغذیه ای: 30

میکروارگانیسمهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته: 31

مخمرهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته: 32

تولید SCP از آب پنیر: 33

5) تولید نوشابه گاز دار از آب پنیر. 33

انواع نوشیدنی‌های حاصل از آب پنیر. 35

ج) نوشیدنی‌های بر طرف کننده عطش و حاوی گاز. 41

6) کاربرد آب پنیر در غنی سازی ارزش غذایی کاه گندم. 44

نوشیدنی‌های آب پنیر. 46

1-            نوشیدنی بر پایه آب پنیر طبیعی: 47

دیگر روشهای تولید نوشیدنی بر پایه آب پنیر: 53

کاربرد آب پنیر در تهیه نوشابه در ایران.. 55

دانلود تحقیق آب پنیر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG در 55 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

پروژه کارافرینی کارگاه تولید کیت CNG 
طرح توجیهی کارگاه تولید کیت CNG 
کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG 
دانلود پروژه کارگاه تولید کیت CNG 
دانلود کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG 
طرح توجیه فنی کارگاه تولید کیت CNG 
توجیه اقتصادی کارگاه تولید کیت CNG 
کارگاه 
تولید
 کیت
 CNG
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1383 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG در 55 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه 

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 5

فصل اول..................................................................................................................................................................... 6

کلیات.......................................................................................................................................................................... 6

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 8

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 8

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 8

دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................................... 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 9

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 9

CH4....................................................................................................................................................................... 10

اثر اجزاءمتشکله گاز بر مجموعه قطعات سیستم................................................................................................... 10

آب :.......................................................................................................................................................................... 10

دی اکسید کربن........................................................................................................................................................ 11

سولفید هیدروژن...................................................................................................................................................... 11

گوگرد :.................................................................................................................................................................... 11

بودار کننده گاز طبیعی (مرکاپتان ) :....................................................................................................................... 11

گاز طبیعی فشرده :( CNG).................................................................................................................................. 11

انواع کمپرسورها :.................................................................................................................................................... 12

انواع مخزن های نگهداری گاز فشرده  :................................................................................................................. 12

مخزن هارا باتوجه به جنس مخزن ونیز درجه مقاومت آن در برابر فشار وعوامل محیطی به چهار گروه تقسیم میشوند :           12

1- مخزن تمام فلزی................................................................................................................................................ 12

2- مخزن کمر پیچ................................................................................................................................................... 12

3- مخزن تمام پیچ................................................................................................................................................... 13

4- مخزن مرکب...................................................................................................................................................... 13

5- گاز طبیعی مایع شده.......................................................................................................................................... 13

6- گاز طبیعی جذب شده....................................................................................................................................... 13

سیر تکاملی سیستم های گاز سوز:.......................................................................................................................... 14

نسل اول :................................................................................................................................................................. 14

نسل دوم :................................................................................................................................................................. 14

نسل سوم و چهارم :................................................................................................................................................. 15

ابعاد زیست محیطی استفاده از CNG در کشور................................................................................................... 15

نام گذاری خودروها:................................................................................................................................................ 16

DEDICATED (OEM).................................................................................................................................. 16

BI-FUEL............................................................................................................................................................. 16

BI-FUEL/OEM............................................................................................................................................... 16

BI-FUEL/Retrofit.......................................................................................................................................... 17

Dual-Fuel............................................................................................................................................................ 17

قطعات کیت CNG و عملکرد اجزاء :................................................................................................................. 17

شیر مخزن گاز CNG............................................................................................................................................ 17

سیستم گردش هوا در مسیر لوله ها :...................................................................................................................... 17

شیر سوخت گیری :................................................................................................................................................. 18

طرز کار شیر سوخت گیری :.................................................................................................................................. 18

لوله فشار قوی :........................................................................................................................................................ 18

شیر برقی بنزین :..................................................................................................................................................... 19

پیچ دستی شیر برقی بنزین :................................................................................................................................... 19

رگولاتور فشار :........................................................................................................................................................ 20

تبادل حرارتی :......................................................................................................................................................... 20

شیر برقی گاز :......................................................................................................................................................... 20

کلید انتخاب سوخت :............................................................................................................................................. 20

موتور پله ای............................................................................................................................................................. 21

میکسر....................................................................................................................................................................... 21

اندازه گیر و سنسور فشار گاز :............................................................................................................................... 22

فیلتر :....................................................................................................................................................................... 22

شماره تعرفه گمرکی................................................................................................................................................. 22

استانداردهای ملی و جهانی..................................................................................................................................... 22

آزمونها...................................................................................................................................................................... 23

آزمون نشتی :........................................................................................................................................................... 23

آزمون عملکرد شیر قطع کن اصلی :....................................................................................................................... 23

شیربرقی ها (قطع کن ها ) باید در شرایط زیر در وضعیت بسته قرار گیرند :...................................................... 23

تخلیه  CNG از مخازن خودروها مطابق با استاندارد  NFPA.......................................................................... 23

پرسنل انجام دهنده تخلیه مخزن باید عملیات زیر را انجام دهد :......................................................................... 23

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول..................................................................................................................... 24

موارد مصرف و کاربرد............................................................................................................................................. 25

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول........................................................................ 25

اثرات عمده تغییر سوخت خودرو به گاز طبیعی :................................................................................................. 25

خواص و مزایای استفاده از گاز طبیعی :................................................................................................................ 26

سرعت پخش شعله :................................................................................................................................................ 26

خواص شیمیایی و تاثیر آن بر محیط زیست و عوامل انسانی:............................................................................... 27

در جدولهای زیر مقایسه ای بین دو سوخت گاز طبیعی و بنزین صورت گرفته است:......................................... 27

چگالی انرژی گاز طبیعی در مقایسه با دیگر سوختها :.......................................................................................... 28

میزان پخش آلاینده ها:............................................................................................................................................ 28

قابلیت اشتعال :........................................................................................................................................................ 28

پخش یکنواخت تر در محفظه احتراق :.................................................................................................................. 29

افزایش طول عمر کارکرد سیلندر موتور:................................................................................................................ 29

سبک بودن این گاز نسبت به هوا :.......................................................................................................................... 29

بعضی تولیدکنندگان و تحقیق کنندگان در رابطه با کیت  CNG........................................................................... 29

طبق آمار شرکت ملی گاز ایران تولیدکنندگان داخلی کیت CNG به شرح زیر می باشد :................................. 31

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85................................................................ 31

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه......................................................................................................................... 31

عملکرد پروژه ملی CNG در احداث جایگاه های گاز طبیعی فشرده در بخش دولتی...................................... 32

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن................................................................. 33

بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم.......................................................................... 33

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 34

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 34

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس......................................... 34

1-   اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 34

2-   اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 35

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 35

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 35

تعریف:...................................................................................................................................................................... 36

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 36

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 36

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 38

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 38

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 38

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح................................................................................................................ 39

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی............................................................................................................. 39

فصل سوم................................................................................................................................................................. 41

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 41

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 41

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 41

هزینه محوطه سازی :............................................................................................................................................... 42

هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................ 42

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 43

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 43

وسایل اداری و خدماتی........................................................................................................................................... 44

وسایل نقلیه :............................................................................................................................................................. 44

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 45

هزینه های پیش بینی نشده...................................................................................................................................... 45

هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 45

سرمایه در گردش :................................................................................................................................................... 45

هزینه حقوق و دستمزد :.......................................................................................................................................... 46

هزینه آب – برق – سوخت – ارتباطات :.............................................................................................................. 46

هزینه تعمیر و نگهداری :......................................................................................................................................... 47

هزینه استهلاک :....................................................................................................................................................... 47

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید.............................................................................................................. 48

هزینه توزیع و فروش :............................................................................................................................................. 48

هزینه های ثابت و متغیر :........................................................................................................................................ 49

هزینه مواد اولیه :...................................................................................................................................................... 50

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 51

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 51

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 51

 


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کیت CNG پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

مقدمه :

در حال حاضر میزان متوسط مصرف بنزین هر اتومبیل سواری در کشور روزانه در حدود 10 لیتراست که این میزان بیش از 4 برابر کشور انگلستان و بیش از 5,5 برابر کشور فرانسه است . در نیمه اول سال 1381 ، متوسط مصرف روزانه بنزین 50 میلیون لیتر و واردات بنزین و افزودنی های مربوطه بالغ بر 13 میلیون لیتر بوده است که با ادامه همین روند برای تامین بنزین مورد نیاز تا پایان سال 81 حدود یک میلیارد تومان واردات داشته ایم .این در حالی است که ظرفیت بنادر و ناوگان توزیع سوخت کشور برای تخلیه و توزیع این حجم از واردات بسیار نامحدود است .با توجه به روند تولیدات اتومبیل انتظار می رود تع د اد اتومبیل ها در سال 1400 بالغ بر 15 میلیون دستگاه باشد که بدین ترتیب میزان کسری بنزین در کشور طی 20 سال آینده بالغ بر 500 میلیارد لیتر خواهد بود .

با درک این شرایط فکرکردن در مورد سوخت ها ی جایگزین امری اجتناب ناپذیر می باشد . با توجه به اینکه ایران به تنهایی حدود 15,5 درصد از ذخایر گاز طبیعی دنیا را در اختیار داشته و از این نظر مقاوم دوم جهان را دا ر ا می باشد .استفاده از CNG یا همان گاز طبیعی فشرده به عنوان یک راه حل مناسب مطرح است . بررسی ها نشان می دهد که از نظر اقتصادی نیز این سرمایه گذار ی از توجیح کافی برخوردار است واز جنبه زیست محیطی نیز CNG سوختی کاملا پاک و سالم می باشد . امروزه تقریبا 18 % از ناوگان حمل و نقل جهان ، گاز طبیعی مصرف می کنند .اکثر کشورها به دلیل ملاحظات زیست محیطی ، کارایی تجهیزات ، هزینه کمتر و سهولت دسترسی به گاز طبیعی ، در زمینه گسترش استفاده از خودروهای با سوخت طبیعی طرح های ملی بلندمدتی را در دستور کارخود دارند .

جایگاه های CNG برای سوخت گیری خودروها در مدت زمانی قابل مقایسه با جایگاه های سوختگیری سوخت مایع پیش بینی شده اند . در ایستگاه سوخت گیری مدت زمان لازم سوخت گیری (برای خودروهای سبک و متوسط ) با توجه به نوع جایگاه حدود 3 الی 5 دقیقه است . در کشور ما نیز در دسترس بودن ذخایر عظیم گاز طبیعی و وجود شبکه توزیع گسترده آن و همچنین کاهش واردات سوخت ، ایجاد اشتغال و کاهش آلودگی های زیست محیطی از مزایای بارز استفاده از این سوخت به شمار می رود .

 

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید  کیت CNG 47

 

محل اجرا :

 

 

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

دلایل انتخاب طرح :

برای استفاده از CNG  به جای بنزین و گازوئیل درناوگان خودروهای کشور نیاز به سرمایه گذاری می باشد این سرمایه گذاری می بایست برای تامین و نصب ادوات تبدیل یک خودرو از بنزین سوز به CNG سوز و احداث جایگاه های توزیع CNG صرف گردد برای مثال کل هزینه سرمایه گذاری به ازای هر سواری شخصی حدود 85 دلار و برای یک تاکسی 1200 دلار می باشد این سرمایه گذاری ها برای هر خودرو سواری شخصی طی 1,6 سال برگشت خواهد شد . نرخ سود این سرمایه گذاری 64 % می باش د . در مورد تاکسی زمان برگشت سرمایه گذاری تنها 8,5 ماه و نرخ سود آن بالغ بر 135 % خواهد بود .

بررسی ها ی اقتصادی نشان می دهد که با گازسوز کردن یک تاکسی در سال 1381 هزینه های ناشی از سوخت مصرفی آن بیش از 4 میلیون ریال در سال کاهش خواهد یافت .

 

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 30 نفر میباشد .

خواص و مزایای استفاده از گاز طبیعی :

گاز متان خالص به عنوان یک سوخت با مقاومت ضربهای بالا عدد متان 100 را به خود اختصاص داده است واین در حالی است که هیدروژن نسبت به ضربه بسیار حساس بوده و عدد صفر را به خود نسبت می دهد .

باتوجه به اینکه گاز طبیعی دارای ترکیبات دیگری بجز متان می باشد عدد متان آن به طور معمول بین 70 تا 90 متغیر بوده وبستگی مستقیم به در صد ناخالصی های آن دارد .

همان طور که می دانیم پارامتر مشخصه میزان مقاومت بنزین عدد اکتان می باشد . در صورتی که بخواهیم میزان مقاومت گاز طبیعی را با بنزین و به کمک این عدد مقایسه کنیم . می توان به گاز طبیعی عدد اکتان را نسبت داد در حالی که عدد اکتان بنزین در حدود 95 می باشد .

 

سرعت پخش شعله :

در محفظه های احتراق حاوی مخلوط هوا وگاز سرعت پخش شعله نسبت به مخلوط مشابه هوا-بنزین به میزان 10 در صد پایین تر است که به همین علت مقدار آوانس جرقه در موتورهای گاز سوز بیشتر است.

 

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلودپاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
تحقیق پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
پروژه پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
درباره پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3809 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

اسلاید ۱ :

milk plasma 

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

 پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به ۲ صورت تولید می شود

 Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

http://en.wikipodia.org

اسلاید ۲ :

تولیدات آب پنیر

Powder     whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی   می‌شود که مخلوطی از   گلبول‌های لاکتوگلوبین(~۶۵%)   لاکتوآلبومین(~۲۵%) و سرم آلبومین(~۸%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

 Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein  به ۴ شکل تولید می شود:

۱- wpc                                            ۲- wpi

۳- hwpc                                         ۴- hwpi

http://en.wikipodia.org

Dairy council of califor.org

اسلاید ۳ :

Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25

Wpc  : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.

اسلاید ۴ :

انبارداری و نگه داری:
محصول باید در سرما و محیط خشک با دمای زیر ۸۰ درجه و در رطوبت مرتبط زیر ۶۵% نگه داری شود.
بسته بندی:
کیسه های multiwall kraft با پلی اتیلن درونی یا سایر ظرف بسته بندی آماده.

http://about kidshealth.ca

اسلاید ۵ :

 ۳- Branost      

یک پنیر آب پنیری قهوه‌ای رنگ که در کشورهای مختلف با نام‌های مختلف مانند در شمال آمریکا gjetost  در سوئد به نام mesost  در دانمارک به نام myseost و در ایسلند  my suostur.

تولید:

به وسیله جوشاندن مخلوطی از شیر ۲۴% (شیر بز+ شیر گاو)+ خامه +

آب پنیر با دقت برای چندین ساعت تا زمانی که آب آن بخار شود جوشانده می شود. گرما قند شیر را به کارامل تغییر می­دهد که طعم مخصوص به این پنیر می دهد آنگاه آماده مصرف شده در سایز های مناسب بسته بندی می شود. در انواع کم چرب آن نسبت میزان آب پنیر به شیر و خامه بیشتر است. مزه و رنگ اینها وابسته به این است که مقدار کارامل آنها چقدر است.

اسلاید ۶ :

۴- messmor

 اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود  prim در نروژ یا messmor

در سوئد و  my singur در ایسلند.

                     http://en.wikipedia.org

۵- Ricotta

مخفف Recooked و مخلوطی از شیر+ آب پنیر (۷۵% آب پنیر + ۲۵% شیر) میزان پروتئین آن می‌تواند استاندارد شود و چربی در ماده خشک مطلوب وابسته به استفاده نهایی محصول است. اغلب خامه (۱۵-۱۳ %) در Ricotta  با چربی بالا اضافه می شود. بعضی کارخانه ها پودر شیر پس چرخ اضافه  می‌کنند اما این باعث دانه دانه شدن و سفتی و گچی شدن محصول می شود بنابراین توصیه نمی‌شود.

اسلاید ۷ :

روش تولید:

۱-ترکیب آب پنیر و شیر در تانک باز گرم می شود(c90 – c85)

۲- مخلوط از بالانس به صفحه های حرارتی پمپ می‌شود و از ۵۰% نمک

 استفاده می‌کنند تا ph 6.7 – ۷ خنثی شود.

۳- اولین plate دمای ۷۰c و آخرین ۸۸-۹۰c  ، ترکیب دمای ۸۸-۹۰c  و

زمان ۱۵ min داده می شود کمک به کواگلاسیون در مرحله بعد می کند.

۴-در تیوپ‌های کواگلاسیون تحت تأثیر اسید لاکتیک یا سیتریک یا استیک

قرار گرفته تا pr آب پنیر و رنت کواگوله شود. جریان سریع شکستن

مولکولها در طی عبور از چندین تیوپ کاهش  می‌دهد و در پایان خط

اجازه داده می شود جریان از توربولت در تیوپ دناتوراسیون به لامینار در

تیوپ کواگولاسیون تغییر کند.

۵-در تخلیه از تیوپ کواگوالاسیون جریان به روی تسمه نقاله ادامه می یابد

تا آب پنیر خارج شود. تسمه با سرعت های مختلف تنظیم می شود تا زمان

خشک شدن روی نقاله با رطوبت نهایی در پایان تولید سازگار شود.

۶- تولید در یک قیف تجمع می یابدو سایز شان به میزان مشخص کاهش می یابد تا ماشین پر کند در زمان پر کردن دمای آن باید ۷۵ c  باشد تا مطمئن شویم۱۰-۸ هفته ماندگاری دارد.

نتیجه:

فرآورده ریکوتا > 50% انرژی دارد کارایی ۶۰% به علاوه زمان ماندگاری آن بالاست و حتی در ۷۵ c  بسته‌بندی گرم می‌شود. ریکوتا وابسته به میزان شیری که افزوده می شود ۷۰-۴۴ %پروتئین در حجم خشک دارد.

www.elsilver.com

اسلاید ۸ :

افزودنی ها:

پروتئین آب پنیر جدا شده از آب پنیر علاوه بر اینکه به عنوان یک ماده مغذی فروخته

می شود، به عنوان افزودنی در تولیدات نان، کراکر، pastry تجاری، غذای حیوانات

همچنین در نوشیدنی های غیر الکلی و الکلی و در ورزش budy bilding و… کاربرد

دارد.

اسلاید ۹ :

مشخصه ی رئولوژی ژل ماست تولید شده با افزودن پروتئین آب پنیر فعال

تأثیر wpi طبیعی افزوده روی استحکام زیرساختار بستن

 ژل مورد مطالعه قرار گرفته است.

Wpi طبیعی با خصوصیات تغذیه‌ای ۱۲-۳% به شیرماست

بلافاصله قبل از تخمیر اضافه شد.

استحکام ماست آنالیز شده و دو روش رئولوژی مورد استفاده،

مقایسه شد:

  • نیروی مقاومت یک استوانه
  • یک روش نوسان که برای آن یک پروانه استفاده شد.

تأثیر wpi روی رئولوژی محاسبه شد مقدار ارزش‌ها تعیین

شد به وسیله یک همبستگی فوق العاده خوب بین دو روش

به دست آمد. با دو روش خصوصیات متفاوت بافت ژل ماست می توانست

به خوبی مشخص شود ومــی توانست مقایسه خوبی را میسر سازد.

افزودن wpi منتهی به چسبندگی اندکی ریزساختارهایی که موافق با مشاهدات رئولوژی بود، شد.

 

افزودن پودر آب پنیر طبیعی (۱۲% – ۹%-۶%-۳%) به عنوان یک nutraceutical غیر از یک ترکیب تکنولوژی بعد از فرایند شیرماست منجر به کاهش قابل ملاحظه ی مقاومت شد.

در حقیقت علی‌رغم افزایش TS از ۱۰۰g/kg-1 ( 0% wp، کنترل) به ۲۰۰g/kg-1 ( 12% wp افزوده)

تعیین مقاومت ژل ماست ضعیف یک چالش است به خاطر این که ساختار سنجیده شده می تواند با نقش ترکیب نمونه تا یک اندازه آسیب ببیند

پروانه هندسی می تواند به این مشکل جدی غلبه کند و دو فایده مهم ارائه دهد:

  • کمترین آسیب قبل از اندازه گیری ژئومتری
  • عدم آثار ریزش دیواره

و یک مضرت آن سیستم اندازه‌گیری نسبی است که به وسیله آن ارزش ناخالص به دست آمد.

اسلاید ۱۰ :

تغییرات فیزیکی و خصوصیات حسی نان‌های مسطح لواش ایرانی تکمیل می‌شود با خصوصیات  pwp

خمیر با ۴ سطح مکمل wp     ۲۵%                 ۵۰%

                                                       ۷۵%       ۱۰۰% (به جای آب استفاده می شود) 

          و تخمیر در سه زمان مختلف(۳۰  – ۶۰ -۹۰) دقیقه انجام می شود.

افزایش pwp باعث افزایش سطح حسی نان شد.

بهبود سطح حسی موقعی که زمان تخمیر افزایش یافت نشان داده شد.

افزایش در سطح مکمل و زمان تخمیر به طور مشخص زردی و قرمزی نان را افزایش می دهد و براقی نان را کاهش می دهد.

مکمل pwp به طور کامل منجر به بهبود نان های لواش و نان مسطح می شود.

افزایش میزان pwp (75%) میزان گسترش‌پذیری در (control) از ۱۸٫۹ به ۲۳٫۴    (در ۷۵% pwp) افزایش می دهد.

در سطح بالاتر (۱۰۰%) میزان نفوذ پذیری به طور قابل ملاحضه ای کاهش می یابد به ۱۹٫۳ می رسد.

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی