پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سازگاری زناشویی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سازگاری زناشویی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه) سازگاری زناشویی در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش سازگاری زناشویی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه) سازگاری زناشویی
مبانی نظری سازگاری زناشویی
پیشینه پژوهش سازگاری زناشویی
فصل دوم پایان نامه سازگاری زناشویی
مطلب در مورد سازگاری زناشویی
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 51 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه) سازگاری زناشویی در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

سازگاری زناشویی  

درتعریف سازگاری زناشویی اتفاق نظر وجود ندارد. علت این عدم توافق، عوامل اجتماعی، روانشناختی، شخصیتی و جمعیت شناختی که با سازگاری زناشویی ارتباط دارند. سازگاری زناشویی در مطالعات مربوط به ازدواج و زندگی خانوادگی به صورت های مختلفی تعریف شده است. سازگاری زناشویی وضعیتی است که در آن زن و شوهر در بیشتر مواقع احساس خوشبختی و رضایت از یکدیگر دارند (سین ها و ماکرجک، 1990؛ به نقل از فارسانی، 1391).

روابط رضایت بخش بین زوجین از طریق علاقه متقابل، میزان مراقبت از همدیگر و پذیرش و تفاهم با یکدیگر قابل ازریابی است (فارسانی، 1391). ازنظرراجرز، سازگاری درازدواج شامل احساس شادمانی، رضایت و ارضای نیازهایی است که به طور متقابل برآورده  می شوند و این مفهوم از ازدواج را به عنوان پایه ی بسیاری از ازدواج ها می داند. به نظر او برای بعضی، ازدواج یک جعبه رمانتیک، یک حصار و محدودکننده آزادی، صندوق راحتی، جعبه جادویی و حل کنتده مشکلات ارتباط و برای بعضی دیگر به عنوان فعالیتی مهیج، شیوه زندگی جدید، بدست آوردن استقلال و آزادی و تشویق برای رشد کامل استعداد ها تلقی می شود. زوجین سازگار،زن و شوهرهایی هستند که توافق زیادی با همدیگر دارند. از نوع و سطح و روابطشان راضی اند. نوع و کیفیت گذران اوقات فراغت برایشان لذت بخش است و مدیریت خوبی در زمینه وقت و مسائل مالی شان دارند (تیرگاری، 2001). به نظر من گورمن مشکلات زناشویی که در پیوستارسازگاری زناشویی، پس و پیش می روند، به عنوان انعکاسی از مسائل تعاملی تجربه انسانی به حساب می آیند(هندریکس،1996). همچنین بر اساس نظریه لاک والاس، سازگاری زناشویی، برون سازی هر یک از زوجین در زمان معین، تعریف شده است (لاک والاس، 1959؛ به نقل از ستاری، 1387).

لی مسترز(1983؛ به نقل از ستاری، 1387) آن را به عنوان ظرفیت سازی و انطباق و توانایی مسأله طرح کرده است. به عبارت دیگر سازگاری را به صورت عملیاتی، هم به عنوان فرآیند رابطه زناشویی (چگونگی ارتباط و حل مسأله توسط زوجین) و هم نتیجه این فرآیند (وضعیت فعلی ازدواج) تعریف می کند. سازگاری زناشویی یک فرآیند است که در طول زندگی زوجین بوجود می آید. زیرا که لازمه آن انطباق سلیقه ها، شناخت صفات شخصیتی، ایجاد قوای رفتاری و شکل گیری الگوهای مراوده ای است، هرچند که روزهای اول زندگی شایسته توجه جدی است. بنابراین سازگاری زناشویی فرایند تکاملی در بین زوجین است(بوچارد و همکاران، 1999؛ به نقل از فارسانی ،1391).

سووینی و ریپلاجل(به نقل از آکتورک، 2006) نشان دادند رابطه زناشویی رضایت بخش و مثبت منجر به رفاه اقتصادی و سلامت جسمی و روانی می شود. رابطه ی رضایت بخش زناشویی یک منبع برای حمایت کلامی و عاطفی برای بزرگسالان می باشد. ازدواج عبارت است از ایجاد حس تعلق همراه با احساسات مثبت این حس تعلق در افراد متأهل با سلامت و شادی آنها در زندگی ارتباط دارد (بایو میسترو لینی، 1995؛مرادی اورگانی، 1391).


 -Sinha

 -Mukerjec

 -Tirgari

 -Hendrick

 -Locke & Wallace

 -Lee Msters

 -Bouchard et al

 -Sweeny & Replogle

 -Akturk

 -Baumeister & Leany

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش سازگاری زناشویی (فصل دوم)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد