پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

پایان نامه و مقاله و تحقیق

دانلود کن لذت ببر

کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD - شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو


کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD - شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو

دسته: گزارش کار آموزی و کارورزی



فرمت فایل: doc
حجم فایل: 806 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 34

کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD - شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو


چکیده :

در کل این پروژه ما ابتدا از توضیح دربارة قسمت‌های اداری و آموزش تاریخچه شرکت و در مرحله بعد در قسمت تولید به زیر مجموعه کرانویل و پینیون پرداختیم و در انتهای پروژه نیز اشکال و فرمهای مربوط به دستگاه و خود دستگاه و ابزار کار را در پروژه عنوان کردیم. 

فهرست مطالب 

عنوان                                                                                                             صفحه 

پیشگفتار .......................................................................................................... 1

مقدمه ............................................................................................................. 2

تاریخچه شرکت و عملکرد امور اداری آن ......................................................... 3-6

سیکل کاری خط تولید اکسل پیکان و  RD .................................................... 7

ترتیب اعمال ماشینکاری ................................................................................ 8

توضیح نحوه تولید ............................................................................................ 9-16

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                    صفحه

نحوه قرار گیری قطعه در دستگاه .................................................................... 18

شکل گویا از دستگاه ....................................................................................... 19 و 27

شکل گویا از ابزار کار دستگاه ..........................................................................  20 و 28

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U)


کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U)

دسته: گزارش کار آموزی و کارورزی


فرمت فایل: doc
حجم فایل: 3844 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 50

کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (ACU)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U)

چکیده:

واحد کنترل هشدار دهنده یا به اختصار ACU  مجموعه ای است الکترونیکی کاربردی که اطلاعاتی را براساس شرایط محیطی- فیزیکی از طرف سنسورها و کلیدهای لا دری که در واقع وروردیهای ACU می باشند دریافت کرده و پس از تجزیه و تحلیل شدن آنها- توسط خروجیها ACU که همان صفحه نمایش- آژیر و غیره می باشند بصورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش کریستالی مایع یاLCD  واحد کنترل هشدار دهنده نمایان می شود. سیستم موجود در خودرو سمند دارای چندین قابلیت و عملکرد بوده که از طریق اجزای تشکیل دهنده آن به انجام می رسد.

فهرست مطالب

فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده با A.C.U

واحد کنترل هشدار دهنده ............................................................................................... 1

آژیر با باتری پشتیبان....................................................................................................... 1

واحد کنترل قفل مرکزی.................................................................................................. 1

قفل خودکار.................................................................................................................. 1

یابنده خودرو................................................................................................................. 2

یابنده خودرو................................................................................................................. 2

ورودیها........................................................................................................................ 2

خروجیها....................................................................................................................... 2

فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار دهنده

مد یا حالت امنیتی خودرو................................................................................................ 4

منوها با فهرست عناوین جهت راحتی راننده....................................................................... 4

اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی............................................................................ 4

فصل سوم: شرح منوها و فهرستهای موجود در ACU ...... 5

فصل چهارم: جعبه فیوزهای موجود در خودرو سمند....... 8

فصل پنجم: دسته سیم های موجود در خودرو سمند.......... 12

فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند. 13

فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها.............................. 23

فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی................................. 27

فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU ................. 33

فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی............................................. 37

متن لاتین.............................................................................42

ترجمة متن لاتین.................................................................44

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­پاشی عناصر کم­ مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد


پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­پاشی عناصر کم­ مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا

دسته: کشاورزی


فرمت فایل: doc
حجم فایل: 350 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 93

پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­پاشی عناصر کم­ مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا

قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید

پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­پاشی عناصر کم­ مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا

چکیده

به منظور بررسی تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­ پاشی عناصر کم ­مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان آجیلی رقم کانفتا، آزمایشی طی سال 1390 در روستای فنایی واقع در 2 کیلومتری شهرستان خوی اجرا گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این تحقیق کود پتاسیم در چهار سطح (مصرف 50% کمتر از توصیه، برابر توصیه، 5/1 برابر توصیه کودی و 2 برابر توصیه کودی) و محلول­پاشی عناصر کم­مصرف بور، آهن و روی بود. نتایج نشان داد که تاثیر کود پتاسیم بر صفات درصد پوکی دانه، وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، درصد روغن و عملکرد روغن معنی­دار بود. بیشترین عملکرد دانه با 7/393 گرم در مترمربع در تیمار 2 برابر توصیه کودی بدست آمد. محلول­پاشی عناصر ریزمغذی بر تمام صفات اندازه­گیری شده به جز ارتفاع بوته و قطر ساقه تاثیر معنی­داری داشت. بیشترین عملکرد دانه در محلول­پاشی کود بور بدست آمد. و با میانگین 0/385 گرم در مترمربع در گروه آماری بالاتری قرار گرفت. اثر متقابل پتاسیم و کود­های کم مصرف تنها بر روی درصد پوکی و درصد روغن معنی­دار بود.

کلمات کلیدی: آفتابگردان، پتاسیم، عناصر کم مصرف و عملکرد دانه.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده ......................................................................................................................... 1

مقدمه.......................................................................................................................... 2

فصل اول: بررسی منابع

1-1- کلیات و بررسی منابع....................................................................................... 6

1-2-خصوصیات گیاهشناسی......................................................................................... 8

1-2-1-بذر................................................................................................................ 9

1-2-2- ریشه............................................................................................................ 9

1-2-3- ساقه............................................................................................................. 10

1-2-4- برگ............................................................................................................. 10

1-2-5- گل............................................................................................................... 11

1-3- اکولوژی آفتابگردان........................................................................................... 12

1-3-1- نیاز آبی آفتابگردان ......................................................................................... 13

1-3-2- خاک ............................................................................................................ 14

1-4- مراحل نمو آفتابگردان.......................................................................................... 16

1-4-1- مراحل رشد رویشی ........................................................................................ 16

1-4-2-مراحل رشد زایشی .......................................................................................... 16

1-5-پتاسیم ................................................................................................................. 17

1-5-1- اثر پتاسیم بر عملکرد گیاهان............................................................................. 18

1-5-2- نقش پتاسیم در فیزیولوژی گیاه......................................................................... 21

1-6-تاثیر پتاسیم بر صفات رویشی آفتابگردان ............................................................... 22

1-7- تاثیر پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان ............................................. 23

1-8- تاثیر پتاسیم بر میزان پتاسیم قابل جذب خاک ........................................................ 25

1-9- تاثیر پتاسیم بر درصد و عملکرد روغن.................................................................. 26

1-10-عناصر غذایی کم مصرف و اهمیت آنها................................................................. 27

1-10-1- روی............................................................................................................. 29

1-10-2- نقش روی در گیاه......................................................................................... 29

1-10-3- آهن ........................................................................................................... 32

1-10-4- نقش آهن در گیاه.......................................................................................... 32

1-7- آهن................................................................................................................... 28

1-7-1- خواص شیمیایی.............................................................................................. 28

1-7-2- نقش آهن در گیاه............................................................................................ 28

1-10-5- عنصر بور(B)............................................................................................... 36

فصل دوم: مواد و روش ها

2-1- زمان، محل و ویژگی های اقلیمی منطقه اجرای آزمایش.......................................... 38

2-2- مشخصات خاک محل آزمایش ............................................................................ 39

2-3- طرح آماری مورد استفاده...................................................................................... 40

2-4- عملیات زراعی.................................................................................................... 41

2-5- زمان و روش نمونه برداری ................................................................................. 42

2-5-1-ارتفاع بوته ..................................................................................................... 42

2-5-2-قطر ساقه......................................................................................................... 42

2-5-3- قطرطبق.......................................................................................................... 43

2-5-4-تعداد ردیف دانه در طبق................................................................................... 43

2-5-5-تعداد دانه در طبق............................................................................................. 43

2-5-6-وزن صد دانه.................................................................................................... 43

2-5-7- نسبت مغز به کل دانه ...................................................................................... 43

2-5-8-عملکر دانه....................................................................................................... 44

2-5-9-عملکرد بیولوژیک ............................................................................................ 44

2-5-10-شاخص برداشت............................................................................................. 44

2-5-11-درصد پوکی................................................................................................... 44

2-5-12-تعیین درصد روغن......................................................................................... 44

2-5-13-عملکرد روغن............................................................................................... 46

2-6-محاسبات آماری................................................................................................... 46

فصل سوم: نتایج و بحث

3-1- ارتفاع بوته.......................................................................................................... 47

3-2- قطر ساقه............................................................................................................ 48

3-3-قطر طبق.............................................................................................................. 48

3-4-تعداد ردیف دانه در طبق....................................................................................... 49

3-5-درصد پوکی......................................................................................................... 50

3-6- درصد مغز به کل دانه .......................................................................................... 52

3-7- تعداد دانه پر ...................................................................................................... 54

3-8- وزن صد دانه....................................................................................................... 56

3-9- عملکرد دانه ...................................................................................................... 57

3-10- عملکرد بیولوژیک ........................................................................................... 58

3-11- شاخص برداشت .............................................................................................. 60

3-12- درصد روغن .................................................................................................... 60

3-13- عملکرد روغن ................................................................................................ 62

3-14- ضرایب همبستگی بین صفات مورد بررسی......................................................... 65

نتیجه گیری کلی........................................................................................................... 68

پیشنهادات .................................................................................................................. 68

فهرست منابع و ماخذ 69


قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید