دسته: گزارش کار آموزی و کارورزی
کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
کارآموزی دیفرانسیل پیکان و RD - شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو
چکیده :
در کل این پروژه ما ابتدا از توضیح دربارة قسمتهای اداری و آموزش تاریخچه شرکت و در مرحله بعد در قسمت تولید به زیر مجموعه کرانویل و پینیون پرداختیم و در انتهای پروژه نیز اشکال و فرمهای مربوط به دستگاه و خود دستگاه و ابزار کار را در پروژه عنوان کردیم.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار .......................................................................................................... 1
مقدمه ............................................................................................................. 2
تاریخچه شرکت و عملکرد امور اداری آن ......................................................... 3-6
سیکل کاری خط تولید اکسل پیکان و RD .................................................... 7
ترتیب اعمال ماشینکاری ................................................................................ 8
توضیح نحوه تولید ............................................................................................ 9-16
فهرست اشکال
عنوان صفحه
نحوه قرار گیری قطعه در دستگاه .................................................................... 18
شکل گویا از دستگاه ....................................................................................... 19 و 27
شکل گویا از ابزار کار دستگاه .......................................................................... 20 و 28
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: گزارش کار آموزی و کارورزی
کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (ACU)
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U)
چکیده:
واحد کنترل هشدار دهنده یا به اختصار ACU مجموعه ای است الکترونیکی کاربردی که اطلاعاتی را براساس شرایط محیطی- فیزیکی از طرف سنسورها و کلیدهای لا دری که در واقع وروردیهای ACU می باشند دریافت کرده و پس از تجزیه و تحلیل شدن آنها- توسط خروجیها ACU که همان صفحه نمایش- آژیر و غیره می باشند بصورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش کریستالی مایع یاLCD واحد کنترل هشدار دهنده نمایان می شود. سیستم موجود در خودرو سمند دارای چندین قابلیت و عملکرد بوده که از طریق اجزای تشکیل دهنده آن به انجام می رسد.
فهرست مطالب
فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده با A.C.U
واحد کنترل هشدار دهنده ............................................................................................... 1
آژیر با باتری پشتیبان....................................................................................................... 1
واحد کنترل قفل مرکزی.................................................................................................. 1
قفل خودکار.................................................................................................................. 1
یابنده خودرو................................................................................................................. 2
یابنده خودرو................................................................................................................. 2
ورودیها........................................................................................................................ 2
خروجیها....................................................................................................................... 2
فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار دهنده
مد یا حالت امنیتی خودرو................................................................................................ 4
منوها با فهرست عناوین جهت راحتی راننده....................................................................... 4
اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی............................................................................ 4
فصل سوم: شرح منوها و فهرستهای موجود در ACU ...... 5
فصل چهارم: جعبه فیوزهای موجود در خودرو سمند....... 8
فصل پنجم: دسته سیم های موجود در خودرو سمند.......... 12
فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند. 13
فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU – کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها.............................. 23
فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی................................. 27
فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU ................. 33
فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی............................................. 37
متن لاتین.............................................................................42
ترجمة متن لاتین.................................................................44
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: کشاورزی
پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
پایان نامه تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
چکیده
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ......................................................................................................................... 1
فصل اول: بررسی منابع
1-2-خصوصیات گیاهشناسی......................................................................................... 8
1-3-1- نیاز آبی آفتابگردان ......................................................................................... 13
1-3-2- خاک ............................................................................................................ 14
1-4- مراحل نمو آفتابگردان.......................................................................................... 16
1-4-1- مراحل رشد رویشی ........................................................................................ 16
1-4-2-مراحل رشد زایشی .......................................................................................... 16
1-5-پتاسیم ................................................................................................................. 17
1-5-1- اثر پتاسیم بر عملکرد گیاهان............................................................................. 18
1-5-2- نقش پتاسیم در فیزیولوژی گیاه......................................................................... 21
1-6-تاثیر پتاسیم بر صفات رویشی آفتابگردان ............................................................... 22
1-7- تاثیر پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان ............................................. 23
1-8- تاثیر پتاسیم بر میزان پتاسیم قابل جذب خاک ........................................................ 25
1-9- تاثیر پتاسیم بر درصد و عملکرد روغن.................................................................. 26
1-10-عناصر غذایی کم مصرف و اهمیت آنها................................................................. 27
1-10-1- روی............................................................................................................. 29
1-10-2- نقش روی در گیاه......................................................................................... 29
1-10-3- آهن ........................................................................................................... 32
1-10-4- نقش آهن در گیاه.......................................................................................... 32
1-7- آهن................................................................................................................... 28
1-7-1- خواص شیمیایی.............................................................................................. 28
1-7-2- نقش آهن در گیاه............................................................................................ 28
1-10-5- عنصر بور(B)............................................................................................... 36
فصل دوم: مواد و روش ها
2-1- زمان، محل و ویژگی های اقلیمی منطقه اجرای آزمایش.......................................... 38
2-2- مشخصات خاک محل آزمایش ............................................................................ 39
2-3- طرح آماری مورد استفاده...................................................................................... 40
2-4- عملیات زراعی.................................................................................................... 41
2-5- زمان و روش نمونه برداری ................................................................................. 42
2-5-1-ارتفاع بوته ..................................................................................................... 42
2-5-2-قطر ساقه......................................................................................................... 42
2-5-3- قطرطبق.......................................................................................................... 43
2-5-4-تعداد ردیف دانه در طبق................................................................................... 43
2-5-5-تعداد دانه در طبق............................................................................................. 43
2-5-6-وزن صد دانه.................................................................................................... 43
2-5-7- نسبت مغز به کل دانه ...................................................................................... 43
2-5-8-عملکر دانه....................................................................................................... 44
2-5-9-عملکرد بیولوژیک ............................................................................................ 44
2-5-10-شاخص برداشت............................................................................................. 44
2-5-11-درصد پوکی................................................................................................... 44
2-5-12-تعیین درصد روغن......................................................................................... 44
2-5-13-عملکرد روغن............................................................................................... 46
2-6-محاسبات آماری................................................................................................... 46
فصل سوم: نتایج و بحث
3-1- ارتفاع بوته.......................................................................................................... 47
3-2- قطر ساقه............................................................................................................ 48
3-3-قطر طبق.............................................................................................................. 48
3-4-تعداد ردیف دانه در طبق....................................................................................... 49
3-5-درصد پوکی......................................................................................................... 50
3-6- درصد مغز به کل دانه .......................................................................................... 52
3-7- تعداد دانه پر ...................................................................................................... 54
3-8- وزن صد دانه....................................................................................................... 56
3-9- عملکرد دانه ...................................................................................................... 57
3-10- عملکرد بیولوژیک ........................................................................................... 58
3-11- شاخص برداشت .............................................................................................. 60
3-12- درصد روغن .................................................................................................... 60
3-13- عملکرد روغن ................................................................................................ 62
3-14- ضرایب همبستگی بین صفات مورد بررسی......................................................... 65
نتیجه گیری کلی........................................................................................................... 68
پیشنهادات .................................................................................................................. 68
فهرست منابع و ماخذ 69
قیمت فایل فقط 8,000 تومان